Verblijf

Familievriendelijke resorts

Ontdek de meest familievriendelijke resorts in Qatar!

Qatar is niet alleen een bestemming voor luxereizigers en zakenmensen, ook voor gezinnen heeft dit prachtige land veel te bieden. Met zijn adembenemende stranden, eindeloze activiteiten en gastvrije bevolking is Qatar de perfecte bestemming voor een familievakantie. In dit artikel delen we onze ervaringen met enkele van de meest familievriendelijke resorts in Qatar. Lees snel verder!

InterContinental Doha

Het InterContinental Doha is een van de meest populaire resorts onder gezinnen in Qatar. Met zijn prachtige zwembaden, kinderclub en diverse eetgelegenheden is er voor iedereen iets te beleven. De kamers zijn ruim en comfortabel, ideaal voor gezinnen met kinderen. Bovendien ligt het resort direct aan het strand, wat zorgt voor eindeloos speelplezier voor de kleintjes.

Faciliteiten:

  • Zwembaden: Het resort beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een speciaal kinderbad.
  • Kinderclub: De kinderclub organiseert leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
  • Restaurants: Er zijn diverse restaurants waar zowel volwassenen als kinderen van kunnen genieten.

Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel

Het Sheraton Grand Doha Resort & Convention Hotel is een ander fantastisch resort voor gezinnen in Qatar. Met zijn prachtige tuinen, kinderzwembad en directe toegang tot het strand, is dit de ideale plek voor een ontspannen vakantie met het gezin. De ruime familiekamers bieden voldoende comfort en privacy voor iedereen.

Faciliteiten:

  • Tuinen: Het resort beschikt over weelderige tuinen waar kinderen heerlijk kunnen spelen.
  • Kinderzwembad: Speciaal ontworpen voor de jongste gasten, zodat zij veilig kunnen spelen in het water.
  • Strand: Directe toegang tot het prachtige strand van Doha, ideaal voor een dag vol zon en zee.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gewoon quality time met je gezin, Qatar heeft voor elk wat wils. Met zijn familievriendelijke resorts en talloze activiteiten is Qatar de ideale bestemming voor een onvergetelijke familievakantie. Boek vandaag nog en maak herinneringen die een leven lang meegaan!

Qatar